🥇 David Saborit 【Precio 2022 】 Saltar al contenido

David Saborit

Solicitar Presupuesto

Si consideras que el Administrador de fincas David Saborit es el administrador que estas buscando no lo dudes y solicita un presupuesto.

Administrador de fincas David Saborit

Gestió online d’incidències

Descarrega’t l’aplicació, instal·lala en el teu smartphone, introdueix el codi de la teva comunitat i coneix l’estat de les incidències de la teva comunitat en temps real.

Documents online 24 hrs

Tota la teva documentació electrònica sempre disponible a la nostra pàgina web, perquè puguis consultar-la quan et vingui de gust, les 24 hores de dia, els 7 dies de la setmana.

Canal privat de TV

Posem a la teva disposició el nostre servei per a clients de televisió comunitària amb el qual podràs beneficiar-te de canals exclusius i veure’ls des de la teva Comunitat.

Wifi comunitari

Perquè volem que estiguis sempre connectat amb nosaltres, i pogueu estar-ho entre vosaltres, posem a la vostra disposició un accés wifi per a tota la comunitat.

Adaptació a la LOPD

Adaptem rigorosament a la Ley de Protección de Datos (LOPD), segons disposicions de la mateixa, tots els fitxers de dades de caràcter personal de la comunitat.

Control de nivells

Incorporem controls de nivell de dipòsits dissenyats per a indicar el desbordament, en cas d’avaria de les boies mecàniques d’entrada dels dipòsits d’aigua.

Videoporters de darrera generació

Podràs veure qui truca des de la pantalla del teu porter o des de qualsevol televisor de casa teva i visualitzar l’entrada del pàrquing, la teva plaça o altres sectors.