🥇 Administrador de Fincas CAFUR 【Precio 2022 】 Saltar al contenido

Administrador de Fincas CAFUR

Som una administració de finques sòlida i amb tradició que presta serveis immobiliaris integrals, amb la missió de renovar dia rere dia la confiança dels nostres clients.

Volem ser una empresa referent a Barcelona en la prestació de serveis immobiliaris integrals, sense perdre l’estreta relació amb els nostres clients i fomentant les bones pràctiques en tota la nostra activitat empresarial.

Solicitar Presupuesto

Si consideras que el Administrador de fincas Berenguer es el administrador que estas buscando no lo dudes y solicita un presupuesto.

CAFUR

Servicios de Administrador de Fincas CAFUR

A Cafur perseguim uns objectius de negoci que han d’estar alineats amb els nostres valors. Com a fonaments de la nostra organització, aquests valors constitueixen la nostra columna vertebral i fomenten la confiança entre els nostres clients, treballadors, col·laboradors, proveïdors, etc., per ajudar-nos a complir les seves expectatives:

 • Tradició i experiència
  Cafur es remunta a 1930 i avui en dia segueix sent una de les empreses amb més reconeixement en el sector. Aquesta tradició avala la nostra experiència i per això transmet als nostres grups d’interès credibilitat, estabilitat i seguretat.
 • Centrats en el client
  Posem el client en el centre de tot el que fem i ens esforcem per donar-li el que necessita, quan importa, amb un tracte eficaç però al mateix temps, proper.
 • A la recerca de l’excel·lència
  Volem oferir serveis de qualitat i lluitem per la millora contínua sense perdre de vista el tracte proper amb els nostres clients. Com a equip, treballem dia a dia per guanyar-nos la confiança dels nostres clients.
 • Treball en equip
  Treballem junts en equip. Compartim i ens comuniquem per donar un millor servei. A Cafur valorem el nostre personal, prova d’això és la llarga permanència en l’empresa de molts dels nostres empleats, que acaben forjant relacions properes entre ells i amb els nostres clients.
 • Integritat
  Tractem a totes les persones de manera justa i honesta, des dels nostres empleats -el nostre veritable actiu- fins als nostres clients.